Monella Liquori in vogelvlucht

Graag stel ik Monella Liquori en mezelf voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik huisgemaakte likeuren. Als jongedame heb ik tien jaar in Cagliari op Sardinië gewoond, waar ik kennis heb gemaakt met de heerlijke Italiaanse manier van leven: La Dolce Vita. In die periode heb ik mijn liefde ontwikkeld voor zo'n beetje alles wat Italiaans is. De prachtige architectuur, het heerlijke klimaat, mode, voetbal, en de eetcultuur. Bij het zoete leven hoort een zoet, zonnig drankje: Limoncello. Die drank wordt door veel mensen met alcohol― met een percentage van 96%, overigens "gewoon" in de supermarkt verkrijgbaar― huisgemaakt. Ik ben dat destijds met veel liefde en passie ook gaan doen en die "ingrediënten" vind je, naast het vers citrusfruit dat ik gebruik, terug in mijn likeuren, waaronder natuurlijk de wereldberoemde Limoncello, alsmede de Arancello.

Toepassingsmogelijkheden

Monella's lekkere likeuren lenen zich voor allerlei doeleinden: als likeur puur gedronken, om in een cocktail verwerkt te worden of naast  de koffie of naast een dessert te worden geserveerd en een fles ervan is ideaal om cadeau te geven! Op het etiket op de achterkant staat precies vermeld hoe de drank te behandelen opdat de beste smaaksensatie beleefd kan worden. 

Laat je betoveren

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webshop; mocht er iets zijn wat je opvalt, veranderd of toegevoegd wilt zien dan hoor ik dat heel graag. Laat je verleiden door mijn dranken en laat ze je fantastisch smaken!

Cin cin oftewel Proost!

Petra de Koning van Monella Liquori