Mijn Italiaanse likeurtjes zijn bereid met de beste citroenen en de beste sinaasappels uit de regio rond Napels: Amalfi, Battipaglia, Sorrento en Torre del Greco. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

MONELLA IN VOGELVLUCHT

 
Graag stel ik Monella Liquori en mezelf voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik huisgemaakte likeuren en likorettes - zwakalcoholische likeuren. Als jongedame heb ik tien jaar in Cagliariop Sardinië gewoond, waar ik kennis heb gemaakt met de heerlijke Italiaanse manier van leven: La Dolce Vita.
 
In die periode heb ik mijn liefde ontwikkeld voor zo'n beetje alles wat Italiaans is. De prachtige architectuur, het heerlijke klimaat, mode, voetbal, en de eetcultuur. Bij het zoete leven hoort een zoet, zonnig drankje: Limoncello. Die drank wordt daar door veel mensen met alcohol ― met een percentage van 96%, overigens "gewoon" in de supermarkt verkrijgbaar ― huisgemaakt. Ik ben dat destijds met veel liefde en passie ook gaan doen en die "ingrediënten" vind je, naast het verse Italiaanse citrusfruit dat ik gebruik, terug in mijn likeuren, waaronder natuurlijk de wereldberoemde Limoncello, alsmede de Arancello.
 
Ik ben begonnen met het maken van likorettes, zakwalcoholische likeuren onder de naam Likeurmeisjes. Daar maak ik inmiddels de smaken aardbei, citroen, drop, gember, kaneel en sinaasappel voor.
 
Deze afgelopen periode heb ik besteed aan het ontwikkelen van een siropenlijn, onder de naam de Limonade Meisjes. Drie heerlijke, frisse smaken, te weten, (citroen) limonadesiroop, gembersiroop en kaneelsiroop. Al mijn dranken worden bereid met verse, natuurlijke ingrediënten. 
 
Daarnaast heb ik Roosje's Advocaatje de afgelopen periode ontwikkeld. Een schandalig lekker advocaatje van natuurlijk verse eieren en andere overheerlijke ingrediënten. Stuk voor stuk geweldige producten om van te genieten. Onderaan elke pagina vind je de logo's van deze merken. Klik er gerust op om eens een kijkje te nemen op deze websites!

 

TOEPASSINGEN

 

Monella's lekkere Italiaanse likeuren lenen zich voor allerlei doeleinden: als likeur puur gedronken, om in een cocktail verwerkt te worden of naast  de koffie na het diner of naast een dessert te worden geserveerd en een fles ervan is ideaal om cadeau te geven aan elke levensgenieter die van Italië en Italiaanse likeuren houdt!

 

Op het etiket op de achterkant staat precies vermeld hoe de drank te behandelen opdat de beste smaaksensatie beleefd kan worden. 

 

LAAT JE VERLEIDEN

 

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webshop; mocht er iets zijn wat je opvalt, veranderd of toegevoegd wilt zien dan hoor ik dat heel graag. Laat je verleiden door mijn dranken en laat ze je fantastisch smaken!

 

CIN CIN oftewel PROOST!

 

Petra de Koning van Monella Liquori