Monella Liquori in vogelvlucht

Graag stel ik Monella Liquori en mezelf voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik huisgemaakte likeurtjes. Als jongedame heb ik tien jaar in Cagliari op Sardinië gewoond, waar ik kennis heb gemaakt met de heerlijke Italiaanse manier van leven: La Dolce Vita. In die periode heb ik mijn liefde ontwikkeld voor zo'n beetje alles wat Italiaans is. Bij het zoete leven hoort een zoet, zonnig drankje: Limoncello. Die drank wordt door veel mensen met alcohol― met een percentage van 96%, overigens "gewoon" in de supermarkt verkrijgbaar― huisgemaakt. Ik ben dat destijds met veel liefde en passie ook gaan doen en die "ingrediënten" vind je, naast vers citrusfruit en andere natuurlijke ingrediënten, terug in mijn likeurtjes, waaronder natuurlijk de wereldberoemde Limoncello. Ik maak mijn dranken met wodka aangezien we in Nederland de luxe niet hebben om alcohol met zo'n hoog percentage in de winkel te kopen. Hierdoor zakt het alcoholpercentage tot onder de 15% waardoor je gemakkelijk een tweede drankje kunt nemen zonder je schuldig te voelen!

Toepassingsmogelijkheden

Monella's lekkere drankjes lenen zich voor allerlei doeleinden: als likeur puur gedronken, om in een cocktail verwerkt te worden of naast een dessert te worden geserveerd en een fles ervan is ideaal om cadeau te geven! Op het etiket op de achterkant staat precies vermeld hoe de drank te behandelen opdat de beste smaaksensatie beleefd kan worden. Zoals je ziet, is van een uit de hand gelopen hobby een volwaardig bedrijf, Monella Liquori, ontstaan. 

Laat je betoveren

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webshop; mocht er iets zijn wat je opvalt, veranderd of toegevoegd wilt zien dan hoor ik dat heel graag. Laat je verleiden door mijn dranken en laat ze je fantastisch smaken!

Cin cin oftewel Proost!

Monella