Mijn Italiaanse likeurtjes zijn bereid met de beste citroenen en de beste sinaasappels uit de regio rond Napels: Amalfi, Battipaglia, Sorrento en Torre del Greco. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

FAQ

CONTACTGEGEVENS VAN MONELLA LIQUORI

 

Wat zijn de contactgegevens van Monella Liquori?

Het postadres van Monella Liquori is:

Nova Zemblastraat 371
1013 RJ  AMSTERDAM

 

Mijn overige contact gegevens zijn:

Mobiel nummer: 06 29403348
E-mail adres: info@monellalikeur.nl

 

VERZENDING

 

Hoe verzendt Monella Liquori haar flessen drank?

Ik maak gebruik van de diensten van Flespakket.nl. Dat bedrijf verzendt via Post.nl op een veilige en verzekerde manier flessen. De flessen in de dozen zijn beschermd door dik karton waar een flesvorm in is gestanst en waar de fles vervolgens in komt te liggen.

Daarbovenop komt een nieuwe laag karton dat de laag eronder beschermd. Op deze manier kunnen de flessen niet breken, zijn ze helemaal beschermd en komen ze veilig op hun bestemming aan. Bij eventuele schade vergoedt Flespakket.nl de waarde van de inhoud en de verzendkosten.

Wanneer wordt mijn verzending verstuurd?
Afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, wordt uw order nog dezelfde dag verstuurd. En anders de eerstvolgende werkdag. 

 

VERZENDKOSTEN

 

Komen er nog verzendkosten over de kosten van de flessen drank heen?

Nee, de verzendkosten zijn inbegrepen.

 

KOSTEN EVENTUELE RETOURZENDING

 

Hoe hoog zijn de kosten voor een retour zending?

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

 

ALCOHOLPERCENTAGE

 

Klopt het dat de likeuren van Monella Liquori sterk alcoholisch zijn?

Ja dat klopt, de dranken worden met alcohol met een percentage van 96% bereid. Het eindproduct heeft een alcoholpercentage van 36%.

 

ITALIAANS CITRUSFRUIT 

 

Worden de likeuren van Monella Liquori met vers fruit uit Italië bereid?

Onze Italiaanse likeuren worden bereid met vers Italiaans citrusfruit, ze bevatten geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur-  en/of smaakstoffen.

De Limoncello Sorrentino wordt bereid met citroenen uit Sorrento en de Arancello Sicilano wordt met sinaasappels van Sicilië gemaakt. Het zijn pure en natuurlijke, frisse dranken waar elke levensgenieter heerlijk van zal genieten!

 

FILTERING LIKEUREN

 

Worden de likeuren van Monella Liquori voor het bottelen gefilterd?

Onze likeuren worden tenminste 2 keer gefilterd om de dranken zo zuiver mogelijk te krijgen. Graag de flessen, zowel de fles Arancello Siciliano als de fles Limoncello Sorrentino, draaien en/of kantelen/op de kop houden  opdat alle sappen en oliën van de drank met elkaar mengen en alle smaak in het glas terecht komt.