FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Contactgegevens Monella Liquori

Wat zijn de contactgegevens van Monella Liquori?

Het postadres van Monella Liquori is:

Nova Zemblastraat 371
1013 RJ  AMSTERDAM

 

Mijn overige contact gegevens zijn:

Telefoonnummer: 020 7748315
Mobiel nummer: 06 29403348
E-mail adres: info@monellalikeur.nl

VERZENDING

Hoe verzendt Monella Liquori haar flessen drank?

Ik maak gebruik van de diensten van Flespakket.nl. Dat bedrijf verzendt via Post.nl op een veilige en verzekerde manier flessen. De flessen in de dozen zijn beschermd door dik karton waar een flesvorm in is gestanst en waar de fles vervolgens in komt te liggen. Daarbovenop komt een nieuwe laag karton dat de laag eronder beschermd. Op deze manier kunnen de flessen niet breken, zijn ze helemaal beschermd en komen ze veilig op hun bestemming. Bij eventuele schade vergoedt Flespakket.nl de waarde van de inhoud en de verzendkosten.

 

Wanneer wordt mijn verzending verstuurd?
Afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, en ontvangen van betaling, wordt uw order nog dezelfde dag verstuurd. En anders de eerstvolgende werkdag. 

VERZENDKOSTEN

Klopt het dat voor een fles drank de hoogte van de verzendkosten hetzelfde is als voor drie flessen likeur?

Dat klopt; het is voordeliger om meerdere flessen tegelijk te bestellen. Monella Liquori heeft een samenwerkingsverband met Flespakket.nl dat flessen verzendt met Post.nl. Tot en met 6 flessen zijn de verzendkosten € 6.95. Voor een bestelling van 7 flessen of meer van 700ml, worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

KOSTEN RETOURZENDING

Hoe hoog zijn de kosten voor een retour zending?

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

ALCOHOLPERCENTAGE

Klopt het dat de likeuren van Monella Liquori zwak alcoholisch zijn?

Ja dat klopt, de dranken worden met wodka bereid waardoor het alcoholpercentage onder de 15% uitkomt en het een zwak alcoholisch product wordt.

VERS FRUIT 

Worden de likeuren van Monella Liquori met vers fruit uit Italië bereid?

Alle likeuren worden bereid met vers fruit, ze bevatten geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur-  en/of smaakstoffen. De Limoncello en Crema di Limoncello worden bereid met citroenen uit Sorrento en de Arancello wordt met sinaasappels van Sicilië gemaakt. Het zijn pure en natuurlijke dranken.

FILTERING LIKEUREN

Worden de likeuren van Monella Liquori voor het bottelen gefilterd?

Alle likeuren worden tenminste 2 keer gefilterd om de dranken zo zuiver mogelijk te krijgen. In de Arancello en Fragolino zit desalniettemin residu onderin de fles; daardoor zijn ze wat troebel. Graag de flessen drank draaien en/of kantelen opdat alle sappen van de drank met elkaar mengen, en alle smaak in het glas terecht komt. Dit laatste geldt ook voor de Limoncello ondanks dat het een heldere drank is. Voor de Cioccolatino en de Crema di Limoncello is het aan te bevelen de fles te schudden.