Mijn Italiaanse likeurtjes zijn bereid met de beste citroenen en de beste sinaasappels uit de regio rond Napels: Amalfi, Battipaglia, Sorrento en Torre del Greco. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

HERROEPINGSRECHT

 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te bekijken zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verzenddoos halen. U kunt de verzegelde fles niet openen.  

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit hebt gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. 

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen en ons een e-mail met dat formulier toe te sturen op info@monellalikeur.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. 

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.  

TERUGBETALING

 

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. 

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

 

De etiketten op de flessen drank dienen intact te zijn; ook mag de verzegeling op de dop niet kapot of verdraaid zijn. De fles drank moet in nette staat geretourneerd worden. De fles mag geen krassen bevatten en de fles mag niet kapot zijn, daarnaast moet de fles vol zijn. . Mocht u de fles op beschreven manier niet retourneren dan kunt u geen gebruik maken van uw herroepingsrecht. 

Het herroepingsformulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen.

 

Herroepingsformulier Monella Liquori